at91sam9x35

classic Classic list List threaded Threaded
3 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

at91sam9x35

andrea_91
hi i'm doing eCos porting on board Atmel: at91sam9x35.
Well, now i did the memory mapping on plf_io.h file and then i created all other file for dbg port. If i try to debug to see if the dbg port works, on the putty terminal i see something similar to "G!ÙV@Øt÷TÖåëÅõëõ­õÑfçfçnçf£Qü", but i'd wanted to write "Hello world\n". I know that this is a possible error of baud rate but the baud rate on putty and on ecos are correct(115200).
Have you got some ideas about?
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: at91sam9x35

Chris Evans
Is your parity settings set right?

Sent from my iPad

On Mar 18, 2013, at 3:25 PM, andrea_91 <[hidden email]> wrote:

> hi i'm doing eCos porting on board Atmel: at91sam9x35.
> Well, now i did the memory mapping on plf_io.h file and then i created all
> other file for dbg port. If i try to debug to see if the dbg port works, on
> the putty terminal i see something similar to
> "G!ÙV@Øt÷TÖåëÅõëõ­õÑfçfçnçf£Qü", but i'd wanted to write "Hello world\n". I
> know that this is a possible error of baud rate but the baud rate on putty
> and on ecos are correct(115200).
> Have you got some ideas about?
>
>
>
> --
> View this message in context: http://sourceware-org.1504.n7.nabble.com/at91sam9x35-tp225742.html
> Sent from the Sourceware - ecos-devel mailing list archive at Nabble.com.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

AW: at91sam9x35

Richard Rauch
In reply to this post by andrea_91
Hi Andrea,

I do not have a at91sam9x35 hardware on my place, but we have made ports already for Atmel AT91SAM9X25 and AT91SAM9G45.
This ports you are able to find at our Server: www.tiprom.itrgmbh.com

Specially the mentioned ports are located here:

 http://www.tiprom.itrgmbh.com/projects/ecos-on-atmel9g45
and
http://www.tiprom.itrgmbh.com/projects/ecos-on-atmel9x25

This ports differs a bit (because of different customer requests), but we are planning to merge them later on.
Anyway, you could save a lot of time, if you will base your work on this ports.
The peripherials of the Atmel microcontroller are mostly identically, so I assume, you could use most of the drivers without any change!

Best Regards

Richard


Richard Rauch
email: [hidden email]
 
_______________________________________________

ITR GmbH Informationstechnologie Rauch

web:   http://www.itrgmbh.de
email: [hidden email]
 
Büroaddresse:
Business Terminal West, 3. Stock
Muggenhofer Strasse 136
90429 Nürnberg
phone: +49 (0) 911 / 32 609 86- 8

Sitz:
Schnepfenreuther Hauptstrasse 27b
D-90425 Nuernberg
Geschaeftsfuehrer: Richard Rauch
Handelsregister: Nuernberg HR B 21676
USt-Id Nr. : DE228051873
_______________________________________________
 

> -----Ursprüngliche Nachricht-----
> Von: [hidden email] [mailto:ecos-devel-
> [hidden email]] Im Auftrag von andrea_91
> Gesendet: Montag, 18. März 2013 23:26
> An: [hidden email]
> Betreff: at91sam9x35
>
> hi i'm doing eCos porting on board Atmel: at91sam9x35.
> Well, now i did the memory mapping on plf_io.h file and then i created all other
> file for dbg port. If i try to debug to see if the dbg port works, on the putty
> terminal i see something similar to "G!ÙV@Øt÷TÖåëÅõëõ­õÑfçfçnçf£Qü", but
> i'd wanted to write "Hello world\n". I know that this is a possible error of baud
> rate but the baud rate on putty and on ecos are correct(115200).
> Have you got some ideas about?
>
>
>
> --
> View this message in context: http://sourceware-
> org.1504.n7.nabble.com/at91sam9x35-tp225742.html
> Sent from the Sourceware - ecos-devel mailing list archive at Nabble.com.