[Bug libc/2496] New: sigwait returns nonzero

classic Classic list List threaded Threaded
2 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug libc/2496] New: sigwait returns nonzero

fweimer at redhat dot com
My man page says sigwait never returns an error, but I'm definately seeing
a nonzero return in my application.

I have taken a solid crack at duplicating it in a test case without succes, I'd
be happy to try more if someone sends me an email telling me I'm not wasting my
time on a known issue.  Bugzilla didn't show anything for a search on 'sigwait'.

--
           Summary: sigwait returns nonzero
           Product: glibc
           Version: 2.3.6
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: libc
        AssignedTo: drepper at redhat dot com
        ReportedBy: bkerin_rb at letterboxes dot org
                CC: glibc-bugs at sources dot redhat dot com


http://sourceware.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=2496

------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Bug libc/2496] sigwait returns nonzero

fweimer at redhat dot com

------- Additional Comments From drepper at redhat dot com  2006-04-01 20:05 -------
I'm closing this bug because there is no specific in there at all.

There used to be a bug a long time ago where sigwait sometimes returned EINTR.
But this is fix since 2005-8-1.

--
           What    |Removed                     |Added
----------------------------------------------------------------------------
             Status|NEW                         |RESOLVED
         Resolution|                            |WORKSFORME


http://sourceware.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=2496

------- You are receiving this mail because: -------
You are on the CC list for the bug, or are watching someone who is.